top of page
Houten salontafel

Over CoffeeScan

CoffeeScan heeft veel marktkennis en ervaring in huis die we op een persoonlijke en laagdrempelige manier willen inzetten voor onze klanten.
We werken graag verbindend en gaan voor echt werkplezier. Wij zijn altijd bereikbaar en zetten graag dat extra stapje. Dat maakt ons uniek.

De zes voordelen van samenwerken met CoffeeScan zijn:

01

Scan

Voordat u beslist over onze samenwerking, kan er eerst een QuickScan gemaakt worden van uw huidige contract en de voorwaarden. Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos.

02

Advies

We brengen onafhankelijk advies uit voor de aanschaf van producten. Daarbij zoeken we samen met u altijd naar de beste oplossing. Onze kracht: gedegen en ongekleurd advies, analyse en implementatie van uw gehele machinepark en aanverwante oplossingen.

03

Ervaring

Door onze jarenlange ervaring en specifieke marktkennis zijn wij in staat om toegevoegde waarde te leveren ten opzichte van uw eigen inkoopproces. Door inventarisatie en het combineren van uw wensen en eisen met onze unieke inkoopmethode behalen we optimaal resultaat met maximaal haalbare flexibiliteit. Vooral bij Europese aanbestedingen is dit van groot belang omdat u daarbij gebonden bent aan strenge regelgeving.

04

Betere afspraken

Zelfs als u al langlopende contracten heeft met uw leverancier, is het mogelijk onze expertise in te zetten. Wij kunnen een optimalisatieslag maken binnen uw huidige overeenkomst waarbij we de condities kunnen toetsten op marktconformiteit zoals, pricing, flexibele voorwaarden en valkuilen. Hierbij kunnen we de afspraken met uw huidige leverancier aanscherpen en indien nodig aanpassen.

05

Resultaatgericht

Ervaring heeft ons geleerd dat we uw doelstellingen helder kunnen formuleren als we eerst een duidelijke analyse en nulmeting uitvoeren. Hiermee is in het begin van het traject voor iedereen duidelijk waar het beter kan en wat de mogelijke resultaten zijn.

06

Multi-inzetbaar

Of het nu gaat om het aanscherpen van uw contracten, een onafhankelijk advies of een plan van aanpak voor de volledige implementatie van het machinepark: wij zijn voor elke fase en iedere vraag tijdens uw inkoopproces beschikbaar. En ook tijdens de looptijd van uw overeenkomst kunnen we proactief blijven beheren.

bottom of page